Ianis Hagi, la echipa Jean Bart

O zi specială au trăit astăzi, 22.05.2019, cei mai mici elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța. Continuând viziunea școlii de educație prin dialog deschis cu oameni de succes, Ianis Hagi, un tânăr sportiv talentat, a fost invitatul de onoare al școlii noastre, spre marea bucurie a copiilor.

Curioși, „l-au atacat” cu întrebări și au așteptat răbdători, în final, autografe. Ianis le-a povestit copiilor că succesul presupune nu doar talent, ci multă muncă și seriozitate, determinare, renunțare la micile plăceri ale vieții.

„Nimeni nu te plantează în vârf, pentru fiecare succes muncești și crezi în tine”, le-a spus jucătorul copiilor. Educația părinților și sprijinul antrenorilor sunt deosebit de importante, iar școala joacă un rol definitoriu în viața fiecărui sportiv.

Am aflat că Ianis citește, iubește filmele bune și nu se crede „vedetă”.

Jongleriile cu mingea au paralizat privirile copiilor. Probabil, în acele momente, fiecare băiețel iubitor de minge își trăia visul, acela de a deveni un fotbalist profesionist.

Să-i formezi pe elevi pentru viață este deviza școlii noastre și reușim în fiecare zi să-i aducem mai aproape de valorile și principiile sănătoase care ne cresc MARI: muncă, seriozitate, determinare, încredere, echipă.

Mulțumim, Ianis Hagi, pentru timpul acordat elevilor noștri! Avem convingerea că întâlnirea de azi a lăsat urme în creșterea lor!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>