Fizica şi chimia, pe mâini bune

PERFORMANŢĂ: Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa a devenit, graţie strădaniilor doamnei profesor Carmen-Elidia Zaharia, una din favoritele recente ale competiţiilor de ştiinţe, fizică sau chimie.

Performanţele multiple şi diverse ale elevului D. M. de la 8 B sunt binecunoscute pe plan local şi nu numai: el este  băiatul de aur al şcolii, calificat, anul trecut, la nu mai puţin de 4 (patru!) faze naţionale ale unor concursuri şi olimpiade şcolare, distins cu Medalia de Argint la Olimpiada Naţională de Fizică; el a confirmat şi anul acesta, calificându-se cu brio la faza naţională a Olimpiadei de Chimie.

Ce nu se ştie încă este faptul că pe urmele lui vine puternic V. B. de la 6 B, distins, anul acesta, cu premiul I la faza judeţeană a Olimpiadei de Fizică (şi devenit rezervă pentru faza naţională).

Ne mândrim cu asemenea elevi şi profesori, dovadă vie că performanţa poate fi cultivată oriunde, chiar şi într-o şcoală mică, de cartier, cu elevi puţini, dar inimoşi, şi cu profesori dintre cei mai pregătiţi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>