ENGLISH SUMMER SCHOOL

Școala (lui) Jean Bart își deschide porțile pentru elevi și în vacanța de vară, de data aceasta la ENGLISH SUMMER SCHOOL. Acest program de vară, coordonat de prof. Roșu Irina (limba engleză), în colaborare cu prof. Cosma Andreea-Nicoleta (educație plastică), prof. Popescu Mihaela (educație fizică), prof. Ilie Alexandra-Andreea (limba franceză) și prof. Burciu Alina Diana (educație muzicală), oferă elevilor de clasa a V-a și a VI-a ocazia de a exersa limba engleză în cadrul unor activități non-formale.

Aceste activități, desfășurate pe parcursul a șase săptămâni (marți și joi), vor încuraja elevii să se exprime liber prin joc, proiecte, dezbateri în domenii precum arte, sport, muzică, fotografie, film și altele, exclusiv în limba engleză.

Participanții vor învăța să colaboreze, să lucreze în echipă și să se bucure de surprizele oferite de profesorii care doresc să-și petreacă vacanța alături de ei. Vor fi și invitați surpriză!

Deoarece lumea noastră nu se oprește la porțile școlii, vom deschide orizonturile și în zona localității Constanța pe care elevii o vor explora în cadrul unor excursii de orientare turistică.

Așa că vă așteptăm luni, 12 iulie, între orele 10 – 12, să vă înscrieți la English Summer School!

Teacher Irina Roșu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>