English Summer School – misterul din Gravity Falls

Școala lui Jean Bart își deschide și vara aceasta porțile pentru English Summer School, programul de educație non-formală desfășurat în limba engleză, coordonat de prof. ROȘU Irina, în colaborare cu prof. COSMA Andreea-Nicoleta.

 

Aflat la a doua ediție, acest program este destinat elevilor de clasa a V-a și a VI-a care doresc să exerseze minunata limbă a lui J.R.R. Tolkien. English Summer School se va desfășura între 6 iulie și 24 august, în zilele de miercuri. Copiii sunt invitați să se înscrie până pe 30 iunie, la secretariat.

 

Vara aceasta va fi ca tematică Gravity Falls – lumea plină de aventuri în care gemenii, Mabel și Dipper, ajung să-și petreacă vacanța de vară și să dezvăluie multe mistere împreună.

 

Doamnele profesor vă așteaptă și de data aceasta cu activități noi și provocatoare, cu aceeași încurajare ca vara trecută: LET’S SPEAK ENGLISH, BOYS AND GIRLS!

 

 

Prof. Roșu Irina 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>