Educație pentru mediu, la Școala Jean Bart!

          5 iunie 2022, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, elevii lui Jean Bart demonstrează, din nou, că școala te învață pentru viață și pentru viitor!

            Preocupați de un viitor mai verde, JeanBartienii dintr-a șaptea B au luat eco-atitudine și, timp de o săptămână, au lucrat la un proiect ce a avut drept scop conștientizarea nevoii de a lua măsuri pentru protejarea mediului și formarea unei atitudini responsabile față de mediul înconjurător. Au lucrat în echipă, au găsit soluții, și-au lăsat frâu liber imaginației și au construit un poster uriaș, cu titlul „Protejarea mediului”.  

Proiectul lor a fost prezentat la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în cadrul Concursului „Omul. Mediul. Poluarea”, desfășurat în data de 3 iunie 2022, în colaborare cu Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, Departamentul de Chimie și Inginerie Chimică și Societatea de Chimie din România – Filiala Constanța.

Cu bucurie, anunțăm că implicarea și creativitatea elevilor noștri au fost răsplătite. Au spus într-un glas „Planeta noastră este casa noastră, este viitorul nostru” și au obținut Mențiune. Felicitări, elevilor și profesorilor implicați în cadrul acestui proiect!

Prof. Zaharia Elidia – Carmen

Prof. Cosma Andreea – Nicoleta

Busuioc Gabriela – Natalia (7B)

Coiciu Ion – Alexandru (7B)

Danilov Tudor (7B)   

 

Într-o școală în care pregătim elevi pentru viață, reușim să îi aducem pe copiii noștri mai aproape de principii care ne cresc MARI. Și nu am putea să reușim acest lucru fără sprijinul părinților, oameni dragi, mereu implicați și receptivi la nevoile școlii, ce fac parte din Familia Jean Bart. De Ziua Mediului Înconjurător, dorim să le mulțumim lor, celor mai importanți parteneri în educația copiilor, pentru inițiativa de a planta copăcei în curtea școlii noastre.

Cu răbdare și sănătate, în anul centenarului lui Jean Bart, ne vom aduna cu mic, cu mare,  în aceeași curte veselă, și ne vom bucura, la umbra copacilor înverziți, de aer curat, de frumos și, mai ales de… Împreună! Mulțumim, dragi părinți!  

 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>