Distracție în pași de… Sport Dance Festival!

Mega – energie, bună – dispoziție, mișcare și muuultă distracție! Așa am rezuma timpul petrecut astăzi, 7 noiembrie, de elevii Școlii Gimnaziale Nr .18 „Jean Bart” Constanța, în compania instructorilor sportivi și de dans.

Proiectul „Sport Dance Festival, inițiat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, a ajuns și în curtea lui Jean Bart, dând startul unui veritabil maraton de activități sportive și distractive.

Timp de două ore, Jean Bart a vibrat pe ritmuri de bucurie! De la mic la mare, elevii noștri au acceptat provocarea de a participa la o experiență care îmbină sportul și dansul. Au jucat fotbal, handbal sau baschet, au dansat și au aflat că sportul este coechipierul perfect într-un raliu al distracției.

Scopul proiectului este îndrumarea tinerilor către mișcare. Prin sport, copiii își formează  spiritul de echipă și se dezvoltă armonios și sănătos, devenind adulți responsabili în comunitatea din care fac parte.

Printre partenerii proiectului se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța. 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>