De Paște, copiii sunt Lumina!

         Într-o școală în care creștem tineri echipați pentru viață, avem convingerea că doar învățând cât de prețios poate fi un gest, vor cunoaște valoarea solidarității!

În pragul Sărbătorilor Pascale, ne bucurăm să împărtășim povestea proiectului „Lumină din Lumină”, desfășurat de Grădinița Nr. 37 (structură a Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța), prin intermediul căruia prichindeii noștri și-au deschis sufletul și au dăruit lumină copilașilor aflați în nevoie.

La Școala Jean Bart, este deja o tradiție să ne implicăm în comunitate, împreună creștem frumos și învățăm să dăruim. Astăzi, este despre implicare și despre puterea de a fi mai bun în fiecare zi!

Micuți, dar cu o inimă mare, copiii noștri generoși au ajutat 100 de copii din comuna Văleni, jud. Constanța, să se bucure de tradiția iepurașului, donând alimente neperisabile, produse de igienă și dulciuri. Dar, mai întâi de toate, au adus zâmbete pe chipurile lor inocente și speranță pentru un Paște mai bun!

Felicitări, doamnelor educatoare Andrieș Cerasella, Vlad Maria Angeli, Luță Victoria, Hărăbor Ionela-Raluca și Caraman Selda, pentru dăruire și pentru implicarea copiilor în proiecte prin care învață cea mai importantă lecție: aceea a omeniei!

Mulțumim părinților pentru sprijinul oferit și îi aplaudăm, cu admirație, pe micuții noștri preșcolari, al căror spirit solidar ne inspiră și ne dă încredere să visăm la o lume mai bună!

De Paște, copiii noștri sunt Lumina! Vă urăm sărbători binecuvântate cu smerenie, credință și multă sănătate!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>