DĂRUIEȘTE (din) CEai

Consiliul Școlar al Elevilor vă invită la CEai mai bun de Sărbători

              Se spune că în fiecare ceaşcă de ceai există câte o călătorie imaginară. Pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, Ziua Internațională a Ceaiului (sărbătorită în fiecare an, pe 15 decembrie) este un bun prilej de a dărui: bucurie, zâmbete, raze de soare, un gând bun într-o ceașcă de ceai…

Consiliul Școlar al Elevilor, entuziast și implicat, ca întotdeauna, a decis să încălzească sufletele colegilor, dar și ale profesorilor, oferind tuturor o invitație la ceai cald și turtă dulce. Inițiativa lor a fost primită cu entuziasm de către doamna director Loredana Busuioc, așa cum îi încurajează de fiecare dată în proiectele lor.

Bucuria de a dărui a fost și de partea elevilor doritori de o ceașcă de ceai, căci ceainicul  s-a umplut numaidecât de bilețele cu cele mai calde urări de bine. Iar noi, am primit cu drag micile simboluri de afecțiune oferite de copiii noștri, decorând bradul de Crăciun al școlii cu cele mai calde urări.

 

Și cum o lume mai bună se construiește cu fapte bune și frumoase, anul acesta, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” au împodobit bradul cu zâmbete, culori și gânduri bune. Sărbători minunate și îmbelșugate, dragi profesori, elevi, părinți!   

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>