Comori din biblioteca școlii

Când citești o carte, cel mai fascinant este că poți călători fără să faci un pas! Iar timpul trece atât de frumos, ca într-un vis, cât ai zice: „Și v-am spus povestea așa!” Fiecare carte vine cu o poveste, o poveste de care avem nevoie într-o perioadă plină de încercări.

Astăzi, vă spunem povestea bibliotecarului care și-a dorit să aducă micuților personajele din povești mai aproape. Și ce povești: una mai frumoasă decât cealaltă!

Ei bine, ați ghicit? La Școala lui Jean Bart, în Palatul Cărților (biblioteca), poveștile prind viață. Iar d-na bibliotecar Caba Ramona este cea care le însuflețește. Cu o voce caldă, ca un curcubeu viu colorat după o ploaie de primăvară, zâna bibliotecii noastre citește online povești pentru copii. Vă invităm, așadar, să accesați canalul de Youtube „Povești din biblioteca școlii” și să intrați în lumea basmelor, a legendelor și ghicitorilor, alese din colecția bibliotecii noastre.   

Însă povestea de astăzi nu se încheie aici. Căci mereu avem în tolbă o comoară, o poveste despre biblioteca noastră de care suntem mândri. Pentru căutătorii de comori, avem cea mai frumoasă veste: cărțile „Kinder – Felii de lapte cu file de Poveste” au ajuns pe rafturile bibliotecii Jean Bart și așteaptă să fie explorate. Astfel, după ridicarea stării de urgență, se pot împrumuta cele mai noi titluri și comori ale bibliotecii!

Prin povești, dăruim comori, dăruim magie!

Poveşti din biblioteca şcolii

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

One Comment

  1. Asa este.Este o incantare s-o asculti.Asadar dragi elevi va recomandam sa vizitati cat mai des biblioteca scolii.Doamna bibliotecara Ramona Caba si c artile din biblioteca va va ajuta sa va largiti orizontul cultural.Mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>