Continuăm să citim împreună

Întâlnirea cu doamna Mihaela Pațachia a fost un prilej de mare bucurie pentru copii și ne-am fi dorit ca toţi elevii şcolii să poată participa la activitatea desfășurată în bibliotecă, dar spațiul restrâns nu a permis acest lucru.

Lectura însă nu este condiționată de spațiu… școlarii din clasele primare au creat în sălile de clasă un cadru la fel de frumos pentru a citi împreună.

Mămici, tătici şi bunici s-au alăturat cadrelor didactice pentru a împărtăşi micuţilor din cunoştinţele lor şi ale scriitorilor consacraţi. Fie că au citit despre albinuţe, păsări, furnici, maşini zburătoare sau planete, şcolarii s-au arătat entuziasmaţi iar pentru albinuţele de la clasa pregătitoare nu doar cuvintele s-au dovedit a fi dulci ci şi mierea oferită la final.

Aşadar, haideţi să ne facem un obicei şi să citim împreună în fiecare zi! Cunoscutul Walt Disney afirma că „în cărţi există mai multe comori decât în toate cuferele piraţilor de pe Insula Comorii”.

BIBLIOTECAR,

Ramona-Ștefania CABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>