Ceainăria cu lecturi

Motto: Uneori, nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericit: o cană cu ceai, o carte bună și un prieten drag aproape!

Când clasa ta devine o adevărată ceainărie, sau un loc de bucurie și drag de carte, în care poți savura lectura alături de o cană cu ceai aromat și biscuiți crocanți, cum să nu vii cu drag la școală?

La sfârșit de săptămână, continuăm călătoria prin lumea cărților și vă invităm la „Ceainăria cu Lecturi” organizată de elevii clasei a 5-a A, alături de „Diri” (prof. Mihaela Popescu) și „Madame” (prof. Alexandra-Andreea Ilie).

Ce zi faină a fost! O zi de poveste, cu iz de sărbătoare: un ceainic, cana preferată, cărți de suflet, ii, costume populare… toate într-un colțișor magic numai bun pentru citit, în aromă de ceai și pagini de carte. Iată că lectura poate fi o sărbătoare! Iar această sărbătoare poate continua… în fiecare zi!

Într-o atmosferă caldă și primitoare, desprinsă parcă din basmele bunicii, copiii noștri au pornit într-o aventură fabuloasă alături de eroii preferați și, nu doar că au citit, dar au și cântat și s-au bucurat de prieteni. Ceaiul cald nu a lipsit, căci nimic nu se potrivește mai bine lecturii drept tovarăș de drum în călătoria spre tărâmul imaginației.

Ce a ieșit? Momente de bucurie într-o cană cu ceai (fie vorba între noi, nu se putea altfel, doar „Diri” și „Madame” au presărat în el stropi de magie și picături de dragoste 😉), foșnetul plăcut al filelor, emoții și experiențe de lectură împărtășite cu colegii. Mai mult decât atât, la final, au confecționat cărticele cu citatul preferat și au amenajat panoul „Ceainăria cu lecturi”, o mică operă de artă expusă cu mândrie pe holul școlii.

Copiii sunt poveștile noastre cele mai frumoase! Iar povestea de astăzi nu o putem încheia fără să vă invităm să o „citiți” în imaginile de mai jos. Pentru că este absolut încântătoare!

Este o poveste pe care o veți savura exact ca pe un ceai bun. Este povestea Școlii Jean Bart și este scrisă de copii!

 

O școală precum o carte: de fiecare dată când o deschizi, începe să trăiască!  

 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>