BROȘURA de admitere în învăţământul liceal şi profesional pentru anul şcolar 2020 – 2021

Stimaţi părinţi,

Dragi elevi,

Alegerea parcursului educațional reprezintă o provocare și o oportunitate, în același timp, în viața fiecărui adolescent. Acest moment, în care se pun în balanță aptitudinile, competențele și aspirațiile fiecăruia, este semnificativ pentru parcurgerea unui traseu al vieții care să corespundă aspirațiilor și așteptărilor tuturor.

Ghidul admiterii în învățământul liceal și profesional pentru anul școlar 2020-2021 vine să vă ofere informații detaliate referitoare la oferta educațională existentă la nivelul județului Constanța și să vă sprijine în identificarea cât mai clară a direcției educaționale pe care doriți să o urmați. Continuarea studiilor trebuie să fie stabilită în baza unei decizii corecte și a unei informări temeinice.

            Din acest motiv, Ghidul admiterii în învățământul liceal şi profesional pentru anul școlar 2020-2021 vă pune la dispoziție datele necesare privind etapele înscrierii absolvenților de gimnaziu în învățământul liceal, calendarul admiterii, precizări metodologice și oferta educațională fundamentată pe Planul de școlarizare pentru anul școlar 2020-2021.

            Ne dorim să vă oferim sprijin, prin paginile acestui ghid, punându-vă la dispoziție o propunere echitabilă și performantă, care să corespundă proiecției de dezvoltare personală și profesională a fiecăruia. Prin intermediul acestuia, avem încredere că alegerea liceului și profilului va fi obiectivă, corectă și conformă cu aptitudinile voastre, premise pentru continuarea cu succes a studiilor în anul școlar viitor.

                    Mult succes!

Inspector Școlar General,

Prof. Sorin MIHAI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>