Bonjour, Fericire!

                 Vă mai amintiți de Fabricanții de Zâmbete? Ei bine, Consiliul Școlar al Elevilor a reușit din nou să împartă zâmbete și bucurie, oferind tuturor un coș plin cu… Fericire!  

            Pe 20 martie, de Ziua Internațională a Fericirii, Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța și-a deschis porțile spre fericire și prietenie. Cele mai calde gânduri și urări de bine au fost purtate din clasă în clasă, răspândind un strop de veselie în jur. Pentru o clipă, totul a prins culoare și ziua a devenit mai senină!

            20 martie ascunde însă o dublă și frumoasă însemnătate.  Nici Ziua Francofoniei nu putea să rămână fără ecou la noi în școală. Madame professeur Ilie Alexandra-Andreea a dat startul Festivalului Filmului Francofon. Primii norocoși au fost elevii claselor a VIII-a A și a V-a B, care au avut parte de proiecția filmului „Le Petit Nicolas”, o comedie franceză realizată după cărțile semnate de René Goscinny și Jean-Jacques Sempé. Aventurile micuțului Nicolas au făcut deopotrivă deliciul elevilor, încheind ziua, cum altfel, decât cu o porție bună de râs!

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>