Acum pentru sănătate

Da! Sănătatea se învață! Și se poate învăța cu bucurie! Dintr-o curte plină cu jocuri ce promovează un stil de viață sănătos, ajungem în sala de clasă, unde elevii clasei a 8-a A au participat la o lecție de alimentație sănătoasă, susținută de  dr. Mihaela Dancu – medic generalist. Activitatea se înscrie în cadrul Proiectului „Acum pentru sănătate” și a avut loc cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății (sărbătorită, în fiecare an, la data de 7 aprilie).

La o vârstă la care gustările nesănătoase sunt o tentație zilnică, elevii noștri sunt conștienți de importanța alimentației sănătoase la adolescenți și ne îndeamnă să adoptăm, pas cu pas, o dietă echilibrată, să ne bucurăm de mișcare și de frumusețea naturii. Suntem încântați să vă împărtășim o mică parte din lecția lor, în videoclipul de mai jos.

Împreună, creștem frumos, ne jucăm în aer liber și învățăm… nu doar pentru școală, ci pentru viață!   

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>