3, 2, 1… Start! Jean Bart aleargă!

Chiar și cea mai grea cursă din lume devine mai ușoară dacă decizi să o termini împreună cu un prieten. Drumul spre linia de sosire pare mult mai scurt când este străbătut în echipă. Iar când fiecare pas pe care îl faci este pentru binele altcuiva, motivația următorului este și mai mare.

Umăr la umăr, elevii lui Jean Bart au dat fiecărui pas un sens și au alergat, împreună, la „Cursa copiilor – autism 24 h”. De la mic la mare, zeci de JeanBartieni s-au alăturat unui eveniment sportiv ce are drept scop promovarea drepturilor copiilor cu nevoi speciale în comunitate.

Sâmbătă, 4 septembrie, nu a fost doar despre sport și mișcare, ci și despre prietenie, solidaritate, echipă. Au alergat împreună elevi, părinți, profesori, învățători. Motivați să facă bine în pași de alergare, au acceptat provocarea prof. educație fizică, Mihaela Popescu, împreună cu elevi ai clasei pregătitoare A (înv. Florentina Ion), elevi ai clasei a 2-a A (înv. Florentina Marin), a 3-a A (înv. Alina Ivașcu-Keusch), a 4-a A (înv. Păcuraru Viorica), a 5-a A (diriginte, prof. Irina Roșu), a 6-a B (diriginte, prof. Alexandra-Andreea Ilie), dar și înv. PetricaAlina Cazacu, prof. Andreea-Nicoleta Cosma și bibliotecar Ramona-Ștefania Caba.

La finalul cursei, copiii au primit o frumoasă medalie personalizată, o înghețată și un voucher-cadou, o intrare gratuită la JT WaterSports. „Cursa Copiilor” a oferit elevilor noștri zâmbete dar și cel mai mare premiu al vieții: au învățat că fiecare pas contează! Într-o frumoasă zi de toamnă, sufletul lor a alergat mai repede decât pașii! 

CONSILIER IMAGINE,

Prof.  Alexandra Andreea ILIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>