142 de tineri vor derula acţiuni de voluntariat în prag de Crăciun, la Constanţa

În perioada 20-22 decembrie 2014, în cadrul proiectului „Zâmbete pentru viitor”, proiect cu implementare naţională iniţiat de Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, 114 elevi din 17 şcoli constănţene au parte de un început de vacanţă de poveste. 28 de formatori din Asociaţia TEAM susţin pentru 9 grupe de tineri un curs de lideri pentru tineret, inclusiv cu predare în limba engleză pentru o parte dintre participanţi.

Luni, în ultima zi de curs, 142 tineri realizează activităţi de voluntariat, în prag de Crăciun. Tinerii învaţă să socializeze în afara tastelor, să lucreze în echipă, să comunice, dezvoltându-şi bune abilităţi pentru viaţă. În acelaşi timp, societatea este beneficiara acţiunilor acestor tineri, care se implică cu mult drag şi care învaţă un altfel de stil de viaţă. Cursul este găzduit de Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Dr. C-tin Angelescu” Constanţa.

Acest inimos proiect a implicat până acum mai mult de 850 de tineri din toată ţara în activităţi de voluntariat, destinate comunităţilor în care trăiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>